Ak sa Vám tento e-mail nezobrazuje správne, pozrite si ho vo Vašom prehliadači.

fblike 1600 ľuďom sa páči naša fanpage. Pridajte sa! Logo

E-mail Fóra života

16. máj 2013
Nechať žiť je správna voľba!

Milí priatelia a priaznivci,

s potešením Vám oznamujeme, že mesiac máj je plný dôvodov na to, aby sme Vám E-maily Fóra života posielali frekventovanejšie ako obyčajne. Či už ide o pozvánku podporiť výzvu Poradne Alexis na internetovom portáli Ľudia ľuďom, propagáciu unikátnej knihy o manželstve, ktorá nedávno vyšla v slovenskom preklade, informácie o Národnom pochode za život, ktorý síce bude až v septembri, ale prípravy sa už naplno rozbehli, alebo pozvánku na slávenie Dňa rodiny 2013 vo všetkých kútoch Slovenska. Veríme, že si vyberiete... a možno stihnete aj úplne všetko.

A ešte jedna dôležitá novinka - chystáme spustenie novej internetovej stránky Fóra života a prvú informačnú lastovičku prinášame už v tomto newsletteri. Držíme palce sebe aj Vám a prajeme príjemné, už takmer letné dni.

S úctou,

Marcela Dobešová
predsedníčka Fóra života


Pomôžte nám pomáhať
ľubovoľným príspevkom na číslo účtu
Fóra života 0422874576/0900
Chcem prispieť Za Vašu pomoc vopred ďakujeme!
 

Nová internetová stránka už čoskoro!

Radi by sme vás informovali, že po dlhotrvajúcom úsilí sa nám darí dokončovať novú webovú stránku Fóra života. Veríme, že bude spustená v najbližších týždňoch. Čaká vás prehľadnejšia, kvalitnejšia a pútavejšia prehliadka našich aktivít a informácií z pro-life oblasti... viac »

Pomôžte Poradni Alexis vyhrať súťaž s Nadáciou TA3

Pomôžte nám vyhrať Jarnú súťaž na internetovom portáli „Ľudia ľuďom“. Stačí darovať jediné euro na podporu výzvy Poradne Alexis. Dary v celkovej hodnote až 10-tisíc eur rozdelí Nadácia TA3, súťaž trvá do 10. júna... viac »

 

Pozvánka na Národný pochod za život v Košiciach

Pozývame vás na Národný pochod za život, ktorý sa uskutoční 22. septembra v Košiciach, sprievodný program sa však začne už o deň skôr. Minulý týždeň sa uskutočnili stretnutia organizátorov Národného pochodu za život s partnermi akcie...  viac »

 

Oslavy Dňa rodiny 2013

V priebehu mája a júna sa na niekoľkých miestach na Slovensku uskutočnia oslavy Dňa rodiny 2013 s mottom „Aby deti otcov mali, aby mali mamy... Príď to povedať nahlas!“ Košice oslavovali 4. mája, ďalšie mestá sa na to chystajú počas nasledujúcich víkendov... viac »

Vyšla kniha "Čo je to manželstvo?"

Unikátna kniha „Čo je to manželstvo? Obhajoba zväzku muža a ženy“ vyšla v slovenčine. Mali by si ju prečítať všetci, ktorým záleží na podpore manželstva ako zväzku muža a ženy, pretože obsahuje presvedčivé argumenty založené na rozume v prospech manželstva... viac »

Staňte sa našimi podporovateľmi v Klube Fóra života
a priateľmi na stránke Fóra života na Facebooku.

2013 © Fórum života. Chránime ľudský život od počatia až po prirodzenú smrť a podporujeme rodinu ako ideálny priestor pre vznik a rozvoj života.

Akékoľvek rozširovanie obsahu E-mailu Fóra života je povolené s podmienkou uvedenia zdroja, s výnimkou textov, ktoré sú prevzaté z iných zdrojov. V prípade, že si neželáte, aby sme Vám Email Fóra života posielali, kliknite na odhlásiť sa.