Ak sa Vám tento e-mail nezobrazuje správne, pozrite si ho vo Vašom prehliadači.

fblike 1200 ľuďom sa páči naša fanpage. Pridajte sa! Logo

E-mail Fóra života

6. december 2012
Nechať žiť je správna voľba!

Milí priatelia,

ďalší ročník projektu Sviečka za nenarodené deti je za nami a ja by som sa rada poďakovala všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k jeho naplneniu. V aktuálnom vydaní E-mailu Fóra života prinášame jeho predbežné výsledky v číslach, ako aj informácie o ďalších udalostiach v oblasti ochrany života a podpory rodiny.

Prajeme Vám príjemné čítanie a snáď aj trochu inšpirácie pre skutky lásky v tomto požehnanom adventnom čase.

S úctou,

Marcela Dobešová
predsedníčka Fóra života


Pomôžte nám pomáhať
ľubovoľným príspevkom na číslo účtu
Fóra života 0422874576/0900
Chcem prispieť Za Vašu pomoc vopred ďakujeme!
Logo

Konferencia Rodina spoločnosti, spoločnosť rodine

Zástupcovia deviatich krajín vrátane Slovenska sa zúčastnili na dvojdňovej medzinárodnej konferencii Rodina spoločnosti, spoločnosť rodine, ktorá sa konala 30. novembra – 1. decembra v Častej Papierničke... viac »

Poďakovanie za účasť na Sviečke za nenarodené deti 2012

Fórum života ďakuje všetkým, ktorí sa zapojili do projektu Sviečka za nenarodené deti. K 3. 12. 2012 sa podarilo vyzbierat 54 385,22 eur. Zapojilo sa vyse 463 farnosti zo Slovenska, Spolok sv. Vojtecha, Lúč, Dobrá kniha v rôznych častiach Slovenska, Predajňa sv. Františka v Bratislave, niekoľko škôl a veľké množstvo jednotlivcov... viac »

 

Slovenská vláda podporuje homoloby

Vážne nás znepokojujú aktívne kroky vlády SR v prospech homoloby na Slovensku. Úrad vlády SR sumou viac ako 39.000 eur podporil filmový festival pre homosexuálov. Ďalším príkladom je výzva na prihlasovanie sa do Výboru pre práva LGBTI, ktorej kritériá sú nastavené diskriminačne... viac »

 

Rozhovor s nemeckou sociologičkou Gabriele Kuby

V dňoch 16. - 17. novembra na Slovensku prednášala nemecká sociologička Gabriele Kuby (http://www.kuby.sk/zaznam-z-podujatia), autorka jedenástich kníh o kultúre života a antikultúre smrti, vzťahoch, sexualite, problematike rodovej ideológie, hraniciach osobnej slobody a s tým súvisiacich záležitostiach. Fórum života prináša rozhovor s touto osobnosťou... viac »

Porušovanie ľudských práv cez výstavu The Human Body Exhibition

4. decembra sa v Bratislave konala tlačová beseda na tému Porušovanie ľudských práv cez výstavu Human Body Exhibition a nečinnosť slovenských orgánov. Pri príležitosti Medzinárodného dňa ľudských práv sa 10. decembra o 16:15 na Nám. Eugena Suchoňa v Bratislave uskutoční protestné verejné zhromaždenie k tejto záležitosti... viac »

Staňte sa našimi podporovateľmi v Klube Fóra života
a priateľmi na stránke Fóra života na Facebooku.

2012 © Fórum života. Chránime ľudský život od počatia až po prirodzenú smrť a podporujeme rodinu ako ideálny priestor pre vznik a rozvoj života.

Akékoľvek rozširovanie obsahu E-mailu Fóra života je povolené s podmienkou uvedenia zdroja, s výnimkou textov, ktoré sú prevzaté z iných zdrojov. V prípade, že si neželáte, aby sme Vám Email Fóra života posielali, kliknite na odhlásiť sa.