Ak sa Vám tento e-mail nezobrazuje správne, pozrite si ho vo Vašom prehliadači.

fblike 4751 ľuďom sa páči naša fanpage. Pridajte sa!

E-mail Fóra života

24. december 2017
Pomôcť žiť je správna voľba!

Milí priatelia života,

dovoľte mi, aby som Vám v mene celého tímu Fóra života zaželala pokojné a požehnané Vianoce, aby sme sa všetci i dnes nechali viesť hviezdou, ktorá pred tisícročiami ohlasovala narodenie Božieho syna. Aby sme každý deň mysleli na vzácnosť života - svojho aj tých ostatných, a robili všetko pre jeho ochranu. Ďakujeme Vám za akúkoľvek pomoc a spoluprácu na pro-life diele v uplynulých mesiacoch.

Symbolicky v predvečer narodenia Ježiša sa tešíme aj z jubilea projektu konkrétnej pomoci Zachráňme životy, ktoré si pripomíname teraz v decembri, a vďaka ktorému sa za desať rokov jeho existencie podarilo zachrániť život 128 detí a pomôcť či poradiť stovkám tehotných žien a matiek s deťmi v krízových situáciách. Aj o tom je tento sviatočný newsletter Fóra života.

S úctou a vďakou

Marcela Dobešová
predsedníčka Fóra života


Pomôžte nám pomáhať
ľubovoľným príspevkom na číslo účtu
Fóra života 0422874576/0900
Chcem prispieť Za Vašu pomoc vopred ďakujeme!

Projekt Zachráňme životy oslavuje 10 rokov intenzívnej pomoci

V decembri 2007 vznikol v rámci Fóra života projekt konkrétnej pomoci tehotným ženám a matkám s deťmi v kríze s názvom Zachráňme žiovty. Počas desiatich rokov jeho existenci sa podarilo zachrániť život 128 detí, ktorých mamy kvôli zložitej životnej situácii uvažovali o interrupcii. Školáčka Madeleine, ktorú vidíte na fotke, bola jedným zo zachránených bábätiek. Spolu pracovníci projektu doposiaľ riešili 2140 prípadov žien žiadajúcich o pomoc... viac »

Príbehy, ktoré vrastajú do duše...

Mária Demeterová stála pri zrode projektu Zachráňme životy pred desiatimi rokmi, je jeho koordinátorkou a má pocit, akoby sa mnohé z detí, ktoré prišli na svet vďaka nemu, narodili aj do jej vlastného života. Prinášame vám rozhovor o príbehoch, ktoré jej vrastajú do duše... viac »

Vydali sme knižku VŠETKO JE INAK - urobíte jej miesto vo svojej knižnici?

Hrdinky tejto publikácie čelili vážnemu životnému rozhodnutiu, či nechať svoje počaté dieťa narodiť sa, alebo ísť na interrupciu. Zbierka skutočných príbehov napriek ťažkej téme, ktorá ich spája, vypovedá hlavne o nádeji a o tom, že aj zo zdanlivo neriešiteľných životných problémov existuje cesta, pri ktorej všetci pútnici dostanú šancu žiť, vrátane tých najbezbrannejších. Knihu si môžete objednať priamo vo Fóre života a podporiť tak projekty ochrany života od počatia... viac »

 

Kto určuje cenu ľudského života?

"Ak vydelíme doteraz prerozdelené množstvo peňazí vyzbieraných na podporu žien, ktoré sa ocitli v ťažkej životnej situácii počtom zachránených detí, vyjde nám priemerná suma zhruba 2300 eur za záchranu jedného ľudského života. Na prvý pohľad sa to môže zdať málo. Ale musíme si uvedomiť, že naši darcovia dostávajú obrovskú zľavu. Matky, ktoré sa prostredníctvom nás na nich obrátia s prosbou o pomoc, túžia po tom, aby mohli priviesť na svet nový život a starať sa oň..." Aj tieto slová zazneli v príhovore patrónky projektu Zachráňme životy Anny Záborskej, pri príležitosti jeho jubilea. Pre jeho inšpiratívnosť a silu vám ho prinášame v plnom znení... viac »

Ako podporiť dobrú vec a neutratiť pri tom ani cent navyše

Predstavujeme vám možnosť finančnej podpory, ktorá vás nebude stáť ani cent. Stačí, ak svoje prípadné nákupy cez internet zrealizujete cez stránku dobromat.sk, prípadne givenio.org/sk. Týmto spôsobom darujete percento zo zaplatenej hodnoty vášho nákupu neziskovke alebo občianskemu združeniu, ktoré si vyberiete... viac »

Staňte sa našimi podporovateľmi v Klube Fóra života
a priateľmi na stránke Fóra života na Facebooku.

2012-2017 © Fórum života. Chránime ľudský život od počatia až po prirodzenú smrť a podporujeme rodinu ako ideálny priestor pre vznik a rozvoj života.

Akékoľvek rozširovanie obsahu E-mailu Fóra života je povolené s podmienkou uvedenia zdroja, s výnimkou textov, ktoré sú prevzaté z iných zdrojov. V prípade, že si neželáte, aby sme Vám Email Fóra života posielali, kliknite na odhlásiť sa.